29 maj 2012

Inför releasefesten: Med Moloken


                                                                   
1. Moloken betyder väl typ sur eller butter, kanske nästan lite trumpen. Är det så ni känner er?
- Vi har bra och dåliga dagar...

 2. Ni har ju spelat rätt länge så ni har ju hunnit med en del, vad är det roligaste Moloken gjort?

-De flesta turnéerna utanför Sverige har varit roliga. Det är alltid något som händer och när man åker buss eller bil till skumma klubbar och träffar lokala hjältar upplever man alltid något speciellt. Gigen i Sverige brukar vara lite mer som man förväntar sig, och en rastplats längs E4:an bjuder sällan på något man inte sett förut.

 3. Ni är ett umeband och såna finns det ju rätt många av, varför tror ni att det finns/funnits så många bra band i Umeå/Västerbotten? Och vilket annat band är era personliga favoriter?

-Det finns öppenhet och engagemang här, dessutom suger Umeå åt sig många talanger och kreativa själar från hela Norrland eftersom det är mångas närmaste universitetsstad. Favoriterna från stan är just nu black metal-bandet Flagellant.

4. vad tycker ni är göttast: Spela live, Spela in eller repa? Jag får utan belägg för det känslan av att ni är riktiga studiosnubbar.=)
-Spela live är helt klart göttast, för det är enkelt och ger omedelbar respons från publiken. Högsta prio ligger dock på att ha bra låtmaterial så även om det inte är lika snabba kickar är tiden i repan och studion viktigare.

 5. Är ni peppade på Östersundspelningen? Vad tror ni väntar?

-Vi har legat lågt några månader så det ska bli grymt kul att komma ut och giga igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar