26 april 2012

Frågehörnan Del 2: Johan Landin

Före detta sångaren i New from the front och nu gitarrist i Brottskod 11 och sångare i The dead, Johan Landin får sig några riktiga funderare alltså....

1. Bästa låten under 1 minut? och varför?
   - Bad Religion - Change of Ideas, för att gammal kärlek rostar aldrig.

2. Konstigaste spelningen du gjort?
- Det va när jag var med i News From The Front och vi spelade på barnens dag i Vemhån. Tror det var Anders som styrt upp gigget och vi visste inte var det för tillställning men började ana oråd när vi kom till stället. Stora dragplåstret förutom ponnyridningen var Poodles som precis hade spelat klart närt vi kom fram och var i full gång med en väldigt uppstyrd autogtrafskrivning. Efter dom var det 2-3 band i tioårsålderns tur att lira innan vi gick upp. Richard hade Gasmask på sig dagen till ära och både barn och föräldrar gick ut rätt fort när vi började spela. Efter spelningen träffade vi på hockeyvåldsförespråkaren Niklas Wikegård som berättade om en hemlig dröm att få spela trummor i bar överkropp med en enorm halskedja. När vi skulle dra hem till Hede igen och bad om bensinpengarna vi blivit lovade blev arrangören arg och sa att vi faktiskt hade kunnat se Poodles live gratis. Därmed hade vi förbrukat rätten till bensinpengar enligt hennes sätt att se det.

3. Om destructive Doris, din hund, skulle spela i ett band, vilket som helst, vilket skulle det då vara?
- Den va svår. Känns som det ska va nåt jävligt intensivt för henne så jag tror hon skulle funka rätt bra på Peos plats i Thräshers. Dom har ju en liknande utstrålning också så jag tor att fansen skulle digga det. Annars är hon ju en sucker för trallpunk så DLK skulle nog sitta som en smäck också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar